Pla tancat del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès. Imatge del 18 de novembre de 2021. …
Pla tancat del conseller d'Economia, Jaume Giró, a les escales del Parlament amb alcaldes del Baix Penedès. Imatge del 18 de novembre de 2021. (Horitzontal).

Giró es compromet a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022

Actualitzat

ACN Barcelona.-El conseller d'Economia, Jaume Giró, s'ha compromès amb els alcaldes del Baix Penedès a incloure l'ampliació de l'Hospital del Vendrell als pressupostos del 2022. Els batlles s'han reunit avui amb Giró per traslladar-li el seu malestar davant les inversions previstes a la comarca durant el proper any, les quals consideren insuficients. Una representació dels 14 alcaldes ha retret al conseller que només estiguin previstos 6,3 MEUR, sense que cap partida vagi destinada a reforçar la sanitat, bonificar els peatges, millorar la seguretat i pal·liar l'atur. Especialment, els municipis reclamaven inversions per a l'hospital, que consideren infradimensionat en relació al volum de població que té la comarca, especialment en època d'estiu.

Anar al contingut