Fórmula 1

Giancarlo Fisichella pilotarà un Ferrari fins a final de temporada

Ja és oficial: Giancarlo Fisichella substituirà Luca Badoer a l'equip Ferrari. Les actuacions decebedores de Badoer a València i a Spa han precipitat el canvi. Així doncs, Fisichella abandona Force India i serà el company de Räikkönen fins al final de temporada. L'escuderia índia ha alliberat el pilot romà del seu contracte. Fisichella, de 36 anys, ha participat en 225 grans premis i ha sumat tres victòries. Fisico ha passat per Minardi, Bennetton, Jordan, Sauber, Renault i Force India. La seva millor classificació final al Mundial va ser una quarta plaça la temporada 2006.

Actualitzat
Ho ha anunciat el web de Ferrari. Fisichella serà el segon pilot de l'escuderia d'aquí fins a final de temporada. Un fred comunicat, massa fred per entendre el terratrèmol d'emocions que deu estar passant aquests dies el pilot italià. En una setmana ha fet la primera "pole" i el primer podi en la història de Force India, fins ara el seu equip. I ha acabat fitxant per Ferrari, el somni de qualsevol italià. Fisichella ja ha dit que està en el setè cel.

Un veterà amb un palmarès discret

Després de 14 temporades a la Fórmula 1, a Fisichella li ha arribat l'oportunitat gràcies a un cúmul de circumstàncies: primer l'accident de Felipe Massa, després les pors i els dubtes que van assaltar Michael Schumacher i finalment la incapacitat manifesta de Luca Badoer per pilotar un monoplaça. Amb 36 anys, Fisico, com el coneixen al pàdoc, ha agafat l'últim tren de la seva carrera esportiva. Sempre podrà dir que va pilotar el mateix cotxe que algunes llegendes de l'automobilisme com Alain Prost, Michael Schumacher o Niki Lauda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut