Düsseldorf

Germanwings opera amb normalitat després que es cancel·lessin 30 vols

S'ha suspès un trajecte. L'empresa no precisa quin és el trajecte anul·lat, però no és el vol entre Barcelona i Düsseldorf

RedaccióActualitzat

L'endemà d'haver cancel·lat una trentena de vols, l'aerolínia Germanwings, filial de Lufthansa, només n'ha suspès un i ha operat la resta amb normalitat. L'empresa no ha precisat quin és el trajecte anul·lat, però no és el vol entre Barcelona i Düsseldorf, que ha sortit aquest dimecres al matí des de l'aeroport del Prat. És la mateixa destinació de l'aparell que es va estavellar als Alps francesos. Els passatgers que volaven cap a Alemanya han fet el procés de facturació amb normalitat, però alguns no podien amagar el neguit que tenien per haver d'agafar aquest vol. Altres, directament, s'havien plantejat agafar un transport alternatiu.

Una trentena de vols de Germanwings es van haver de cancel·lar el mateix dia de l'accident perquè no es van poder completar les tripulacions. La raó és, segons la versió de la companyia, que pilots i auxiliars de vol es van negar a volar.

Segons assegura la direcció de Lufthansa, els pilots van al·legar motius personals, però algunes veus ho van atribuir a un possible malestar pels problemes tècnics detectats en els avions de la companyia l'última setmana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut