Barcelona

Germà Gordó, l'home a l'ombra de Mas, ocuparà Justícia

És la persona amb menys projecció pública del nucli dur convergent, l'anomenat pinyol. Ara arriba a la primera línia del segon govern d'Artur Mas per ocupar la Conselleria de Justícia, fins ara en mans de Pilar Fernández Bozal.

RedaccióActualitzat
Advocat de formació i secretari de l'anterior govern, Germà Gordó és l'home a l'ombra d'Artur Mas. Nascut a la Pobla de Segur l'any 1963, està casat i té tres fills. Militant a CDC des del 1979, fundador de la Joventut Nacionalista de Catalunya el 1980, i durant els últims anys gerent de Convergència Democràtica, és la persona amb menys projecció pública del nucli dur convergent, l'anomenat pinyol.

En el seu currículum hi ha diverses titulacions d'ESADE i IESE relacionades amb la gerència administrativa. Des de finals dels anys 80 fins que CiU va perdre el govern va ocupar alts càrrecs als departaments de Sanitat, d'Ensenyament i d'Agricultura.

Ara arriba a la primera línia del segon govern d'Artur Mas per ocupar la conselleria de Justícia. Una cartera que en la passada legislatura havia assumit a proposta d'Unió Pilar Fernández Bozal.
Anar al contingut