Barça

Gerardo Martino creu que el partit contra el Sevilla pot marcar el futur aquesta temporada del Barça

Gerardo Martino creu que el partit d'aquest diumenge contra el Sevilla serà un enfrontament complicat, ja que "de les sortides que ens queden és de les més difícils". Un matx que, segons el tècnic, tindrà "molta incidència, positiva o negativa, per al futur". El tècnic blaugrana, ara que s'acosten els moments decisius de la temporada, començarà a reduir les rotacions en les alineacions.

Actualitzat

Gerardo Martino creu que el partit d'aquest diumenge contra el Sevilla serà un enfrontament complicat, ja que "de les sortides que ens queden és de les més difícils". Un matx que, segons el tècnic, tindrà "molta incidència, positiva o negativa, per al futur". Serà la primera cita dels blaugrana en la Lliga des que van perdre el liderat. Martino ha tocat "el tema amb els jugadors, el primer partit després de 20 mesos de liderat. Però no crec que afecti gaire els futbolistes, el que serveix és el que passi al final de la Lliga".

El tècnic blaugrana, ara que s'acosten els moments decisius en les tres competicions en que participa el F. C. Barcelona, començarà a reduir les rotacions en les alineacions. Sobre els comentaris negatius al voltant de l'equip, i la polèmica sobre l'assistència de públic al Camp Nou, Martino ha reconegut que "no existeix un terme mig, es passa d'un extrem a l'altre. Hem de mantenir l'equilibri, la força, saber que tot segueix depenent de nosaltres. Hem d'aïllar-nos de tot això, fer-nos forts i pensar només en el futbol".

Els problemes en el joc del Barça

L'entrenador del Barça ha valorat els dos punts febles de l'equip en aquests moments. En atac, l'equip "genera 6 o 7 ocasions i no les converteix en la proporció que crea". I en defensa, "el segon temps contra el València ha estat el primer senyal d'alarma, i en les dues jugades aïllades de la Reial Societat en la primera part s'ha tornat a repetir". L'argentí ja ha pres nota i s'ha posat mans a la feina.

Preguntat per les fotos de Neymar fent kàrting tot i estar lesionat, el seu entrenador ha tret importància al tema dient que "per la lesió que té es millor que vagi en kart que no que jugui a bàsquet. Prefereixo que faci kàrting". L'expedició del F.C. Barcelona viatjarà aquest diumenge al matí, sense el brasiler que s'entrena al marge del grup, per jugar a les nou de la nit contra el Sevilla. Després de l'entrenament d'aquest dissabte, l'entrenador Gerardo Martino ha donat la llista de convocats en la que no hi són els sancionats Mascherano i Jordi Alba, i els descartats Ibrahim Afellay i Isaac Cuenca.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut