Barça

Gerard Piqué confirma que deixa la selecció espanyola de futbol

El tercer capità blaugrana ha explicat en la roda de premsa prèvia a la Supercopa que va parlar amb Luis Enrique i li va confirmar que la decisió de deixar l'equip espanyol era ferma

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat el protagonista de la primera roda de premsa prèvia al primer partit oficial del FC Barcelona aquesta nova temporada, el de la Supercopa contra el Sevilla. El blaugrana s'ha mostrat content amb la seva capitania, tot i que ha assegurat que "veureu el mateix Piqué de sempre; no canvia res", i està content.

El jugador ha confirmat la seva baixa de la selecció:

"Vaig parlar amb Luis Enrique i li vaig comentar que la decisió ja estava meditada. Ha estat una etapa molt maca a la selecció i estic molt feliç d'haver participat en tots els èxits."

El partit contra el Sevilla d'aquest diumenge no serà fàcil per al Barça, segons Piqué:

"Les condicions no són les millors, anem a jugar al Marroc, a partit únic, però anirem a totes per donar el millor de nosaltres."

 

Sobre el futur del Barça, tenint en compte els nous fitxatges, el jugador assegura que:

"Trobar una generació de Xavis i Iniesta és impossible. Ens hem d'adaptar. Arthur és un espectacle com toca la pilota. L'estil el preservarem."

El Barça ha d'aspirar a guanyar-ho tot, però per a Piqué, la Lliga és clau:

"Hem d'intentar guanyar totes les competicions, però l'objectiu principal és la Lliga. Mai hem guanyat la Champions, sempre hem guanyat la Lliga."

I què pensa Gerard Piqué del VAR?

"El VAR farà que aquest esport sigui més just, però seguirà havent-hi polèmica perquè som un país que ens agrada la polèmica, però es veurà reduïda."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut