Futbol

Gerard Moreno: "Jo també pateixo quan a l'Espanyol no li van bé les coses"

El davanter català del Vila-real, líder del trofeu Pichichi, amb 6 gols, creu que al final se l'acabarà enduent Leo Messi

Sebas GuimActualitzat

Suma 4 dies de concentració amb la selecció espanyola. Haver entrat en la llista de Robert Moreno és un èxit treballat durant molt de temps per part de Gerard Moreno, que va estar a punt de ser convocat fa dues temporades, quan jugava a l'Espanyol. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda, ara al Vila-real, segueix, amb preocupació, l'actualitat de l'Espanyol, per a qui té desitjos de recuperació. La sortida de la crisi però, confia que es produeixi després del duel que els enfrontarà la setmana que ve.

"La setmana que ve juguem contra ells i cadascú defensa el seu equip. Nosaltres anirem a buscar els tres punts, però confio plenament que l'Espanyol sortirà d'aquesta zona, pels jugadors que hi ha i perquè tenen bona plantilla. Al cap i a la fi, són els mateixos que van dur l'equip a Europa la temporada passada i això no és casualitat. L'Espanyol és el club que porto al cor. He crescut allà i tinc molta estima a l'afició. Jo també pateixo quan a l'Espanyol no li van bé les coses"

La trucada de Robert Moreno per anar amb la selecció semblava inevitable, veient els números que està fent el davanter català. Amb sis gols en les primeres vuit jornades de Lliga, reconeix que la confiança que té li fa veure més gran la porteria:

"Quan estàs en una ratxa així tens més confiança per xutar més pilotes. I és veritat que ara, quan tinc opció de xutar a porta, no m'ho penso. Jo lluitaré per intentar estar el màxim de temps possible allà al davant. Sé que és difícil perquè el nivell dels davanters que hi ha a la Lliga espanyola és molt elevat. De moment estic allà, gaudint del moment i esperant poder continuar"

 

Ara mateix, comparteix liderat a la classificació de màxims golejadors, amb Benzema i el bètic Loren, molt per damunt de qui creu que és el màxim favorit, Leo Messi.

"Messi sempre fa molts gols. Crec que és el millor. Al final sempre és allà i crec que aquest any també hi serà"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut