Barcelona

George R. R. Martin demana als seus fans que deixin de pressionar-lo i els recorda que és un escriptor lent

L'autor de la popular saga "Cançó de gel i foc", coneguda també pel nom del primer volum, "Joc de trons", demana als seus seguidors que deixin de pressionar-lo perquè acabi la sisena entrega.

RedaccióActualitzat

George R. R. Martin se sent assetjat pels seus seguidors, ansiosos de tenir entre les mans el sisè volum de la seva exitosa saga "Cançó de gel i foc". "Vent d'hivern", com es dirà aquesta nova entrega, encara s'està gestant i la data del seu llançament no sembla pròxima. L'escriptor demana que no el pressionin, i que no l'entretinguin fent cerveses.

"No sé què més puc dir. Sóc un escriptor lent, sempre ho he estat, i aquests són llibres gegants", ha exclamat l'autor al "The Sydney Morning Herald". Martin demana paciència als seus fans, diu que està treballant i que "s'acabarà quan s'acabarà".

Un dels problemes que es troba l'escriptor és que alguns dels seus seguidors, a la majoria dels quals considera gent encantadora i els agraeix que li paguin les factures, van a veure'l amb un "pac de sis caixes de cerveses i volen asseure's a beure amb mi". Ell ho troba molt agradable, però reconeix que això no és bo per a la seva feina.

No només els fans pressionen a l'artífex de la saga. La sèrie "Joc de trons" basada en els seus llibres li trepitja els talons i el pròxim mes de març estrenarà la quarta temporada. Aquesta es basarà en la segona part del tercer llibre, però es preveu que també inclogui històries de "Festí de corbs" i "Dansa amb dracs", dels volums quart i cinquè. Martin no vol que la sèrie li passi per davant i s'aventuri a posar final a la seva trama.

Anar al contingut