Londres

George Michael surt il·lès d'un accident de trànsit al sud d'Anglaterra

El cantant britànic d'origen grec George Michael ha sortit il·lès d'un accident de trànsit, després que el cotxe que conduïa topés contra un camió en una autopista al sud d'Anglaterra la matinada de divendres. L'exlíder del grup Wham va ser detingut immediatament, ja que la policia sospitava que podia estar sota els efectes de l'alcohol o d'algun narcòtic.

Actualitzat
Les sospites, si bé van acabar sent falses, no eren infundades: el cantant, de 46 anys, acabava de complir una condemna de dos anys sense llicència perquè l'any 2007 el van detenir conduint sota els efectes de les drogues.

Després de ser interrogat durant quatre hores, George Michael va quedar en llibertat sense càrrecs. Una portaveu de la policia britànica ha declarat a l'agència local de notícies PA que van rebre una trucada alertant d'un xoc a l'autopista A34, a prop de la localitat de Berkshire, entre un Land Rover i un camió.

El conductor del camió, Laurie Rowe, també va ser detingut. Posteriorment va declarar al "Daily Mail" que el cantant "semblava desorientat, com si no sabés en absolut el que estava passant". Rowe també va descriure els instants previs i posteriors a l'incident. Segons va dir, abans del xoc va veure a través del retrovisor el Land Rover del cantant fent tombs per la carretera, i quan va xocar contra el seu camió ho va fer amb tanta força que per un moment va dubtar que el conductor del cotxe fos viu. 

Durant els instants posteriors a l'accident, segons el conductor del camió, George Michael va mostrar un estat de completa ofuscació, va pujar a la cabina del camió i es va passar una bona estona repetint sense parar que "no volia anar a parar a la presó".

George Michael ha emès un comunicat en què diu que no vol que la seva familia i els seus fans es preocupin per les informacions dels últims dies. A més, ha assegurat que no es trobava sota els efectes de cap substància.
Anar al contingut