Barcelona

Generalitat i ajuntaments proposen crear una comissió per revertir el caos al Prat

El govern, els ajuntaments de Barcelona i el Prat de Llobregat, i la Cambra de Comerç demanen a Aena i a l'administració estatal que s'afegeixin a la comissió i reclamen mesures urgents per posar fi al caos al control de passaports de l'aeroport

Actualitzat

El govern de la Generalitat, els ajuntaments de Barcelona i el Prat de Llobregat, i la Cambra de Comerç constituiran una comissió de seguiment per revertir el caos al control de passaports de l'aeroport. A més, demanen a Aena i a l'administració de l'Estat que s'hi afegeixin, i reclamen mesures urgents i coordinació.

Aquestes institucions han tingut una reunió aquest dimecres a la tarda per tractar els problemes registrats a l'aeroport del Prat després de l'entrada en vigor de la nova normativa en els controls de fronteres de la Unió Europea. El conseller de Territori de la Generalitat, Josep Rull, ha dit que aquesta comissió serviria per fer un seguiment de la crisi a l'aeroport i "monitorar les decisions que es prenguin", d'una manera semblant al que va fer la que es va crear amb la crisi de Vueling l'estiu passat.

Aquest dimecres al matí, el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha contraprogramat una altra reunió amb el Ministeri de l'Interior, la policia i Aena per anunciar un reforç per al control de passaports.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut