La periodista Gemma Nierga
La periodista Gemma Nierga

Gemma Nierga torna a TV3 amb el programa "Els meus pares"

Actualitzat

La periodista Gemma Nierga torna a TV3. A la tardor estrenarà "Els meus pares", una sèrie documental del Departament de Nous Formats que vol ser un homenatge amable i emotiu als pares i les mares de la gent més coneguda del país.

No tothom té fills, però tothom és fill, i darrere seu hi ha uns pares que els han vist créixer tant personalment com laboralment. Amb "El meus pares", Nierga es proposa conèixer els progenitors –molt sovint anònims– de persones molt populars i reconegudes en diferents àmbits. Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han representat en la seva vida personal i professional.

 

 

Gemma Nierga va debutar a TV3 l'any 1988 amb el programa "Dit i fet", amb només 22 anys. També va presentar els programes "Pares i fills", "Tothom per tothom", i "Tres senyores i un senyor", juntament amb Fina Brunet i Susanna Griso. La seva última col·laboració amb la cadena va ser en el programa "Fora de sèrie", on va entrevistar l'advocat Miquel Roca.

Després de 28 anys treballant a la Cadena SER, el setembre passat s'incorporava com a col·laboradora al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio. Ara participa cada dimarts en el programa "Tot es mou" de TV3.

Anar al contingut