Badalona

García Albiol diu que el "pacte de perdedors" no respecta la voluntat dels veïns de Badalona

El candidat popular reconeix que està afectat pel pacte entre els partits d'esquerra que allunyarà el PP de l'alcaldia

RedaccióActualitzat

Xavier García Albiol, alcaldable per Badalona pel PP, ha reconegut que està tocat pel pacte entre les forces d'esquerra que el farà fora de l'alcaldia de Badalona, tot i ser la llista més votada. Un pacte que afirma és entre els perdedors de les eleccions del 24 de maig.

"La meva il·lusió era ser alcalde. Anímicament és un cop personal."

L'encara alcalde en funcions de Badalona ha participat les últimes hores al programa ".CAT" de TV3 i també a "El matí de Catalunya Ràdio".

García Albiol ha dit que el pacte entre Guanyem Badalona en Comú, el PSC, Esquerra i Iniciativa per investir com a nova alcaldessa de la ciutat Dolors Sabater no respecta el que van votar els veïns, i que la seva candidatura va ser la més votada a 30 dels 34 barris de la ciutat. Lamenta que se l'aparti del govern municipal quan ha incrementat el percentatge de vot i assenyala que els grups de l'oposició mai han acceptat que fos alcalde.

"El PSC de Badalona haurà de donar moltes explicacions als seus votants. La majoria no estarà d'acord amb el fet que hagin donat l'alcaldia a una persona de la CUP"

Per García Albiol, són alguns partits els que el volen fora de l'ajuntament, perquè els veïns de Badalona li han dipositat la seva confiança per quatre anys més. Afirma que la seva candidatura rep els vots de persones de Badalona que no són del Partit Popular, fins i tot de votants nacionalistes.

El Partit Popular defensa que l'alcalde hauria de ser el candidat de la llista més votada, encara que no tingui la majoria absoluta.

Xavier García Albiol diu que, si ha de fer oposició, farà quatre anys d'oposició i escoltant el que diuen els veïns al carrer. En aquest sentit, ha descartat anar al Parlament.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut