Madrid

García-Margallo està preocupat perquè la imputació de la infanta Cristina "no beneficia la marca Espanya"

El govern espanyol està "enormement preocupat" per la imputació de la infanta Cristina, ha afirmat el ministre d'Afers Estrangers. José Manuel García-Margallo ha demanat que la justícia actuï amb rapidesa sobre aquest cas perquè considera que tot plegat "no beneficia la marca Espanya".

RedaccióActualitzat
El ministre d'Afers Estrangers, José Manuel García-Margallo, ha afirmat que el govern té una "enorme preocupació" per les qüestions que afecten la monarquia, com la imputació de la infanta Cristina en el "cas Nóos". El ministre ho ha dit a la seva arribada a la reunió d'alt nivell sobre seguretat alimentària que organitza les Nacions Unides a Madrid.

García-Margallo ha explicat que la imputació de la infanta és una decisió judicial i que tant el govern com el Partit Popular han respectat sempre les actuacions dels jutges. Sobre aquest cas, el ministre ha remarcat: "El que demano és que es tramiti amb rapidesa perquè no beneficia la marca Espanya".

El cap de la diplomàcia espanyola ha assenyalat que "qualsevol cosa que afecti una institució que ha estat capital en la transició espanyola i que és capital per al prestigi d'Espanya a l'exterior causa una enorme preocupació".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut