L'home més baix i el més alt junts per primera vegada a Londres
L'home més baix i el més alt junts per primera vegada a Londres.
Londres

Gairebé 2 metres separen l'home més alt del món del més baix

Els plusmarquistes es reuneixen a Londres per celebrar el 60è aniversari del 'Guiness World Records'

RedaccióActualitzat

Sultan Kösen, un turc de 31 anys que fa 2,51 metres. Chandra Bahadur Dangi, un nepalès de 74 anys que només fa 54,6 centímetres. Exactament, 196 centímetres de diferència entre l'un i l'altre. Són els dos plusmarquistes que tenen els rècords de més alt i més baix, respectivament. S'han vist, per primera vegada, aquest dijous a l'Hospital St. Thomas de Londres amb motiu del 60è aniversari del "Guiness World Records".

Sultan va batre el rècord d'home més alt l'any 2009, desbancant així al xinès Xi Shun. A més a més, també té el rècord de la persona viva amb les mans més grans- 28,5 centímetres cadascuna.

D'altra banda, Chandra Dangi, actualment l'adult més petit del món, és també l'home més baixet de la història, segons el registre del "Guiness World Records". El nepalès és el successor de Gul Mohammed que va morir l'any 1997 i mesurava 57 centímetres.

Els plusmarquistes han admès que ha estat un honor poder coincidir a Londres i, durant la presentació els dos s'han mostrat molt feliços, però, alhora, estranyats per la diferència d'altura. També han compartit l'alegria que els suposa ser la imatge d'aquest sexagèsim aniversari del "Guiness World Records".

Anar al contingut