La diputada de la CUP Anna Gabriel
Barcelona

Gabriel avisa Puigdemont que, si inclou el pressupost en la qüestió de confiança, s'haurà de consultar les bases de la CUP

La diputada de la CUP no entén per què el president no els ha reunit ja per parlar i considera "innecessari" que es dilati el temps de negociació

RedaccióActualitzat

La diputada de la CUP Anna Gabriel assegura que, si el govern i el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, insisteixen a vincular la qüestió de confiança als pressupostos del 2017, el sentit del vot dels anticapitalistes es podria complicar. Gabriel alerta que la formació haurà de consultar les seves bases sobre la qüestió de confiança del setembre si aquest vot es vincula a l'aprovació dels pressupostos.

Així, el vot de la CUP a la qüestió de confiança de Carles Puigdemont podria quedar pendent del que diguin les assemblees de la formació anticapitalista. Gabriel no ha concretat si es faria amb la convocatòria d'una assemblea general, de diverses de territorials o amb altres organismes de participació.

Anna Gabriel ha insistit que la CUP donarà suport a Carles Puigdemont el 28 de setembre si el president es compromet amb el full de ruta i posa data al referèndum. Gabriel, però, ha volgut deixar clar que aquesta implicació no inclou els pressupostos.

Anna Gabriel assegura que el president Carles Puigdemont encara no s'ha reunit amb la CUP per parlar de la qüestió, tal com es van comprometre a fer les dues parts, i demana que no s'allargui el temps de manera innecessària.

Anar al contingut