El Forat del Dimoni, un dels racons de Tossa que desperta més interès entre els turistes sud-coreans (CCMA)

Furor sud-coreà per Tossa de Mar: cues per fer-se fotos als escenaris de videoclips d'èxit

Cada dia desenes de turistes sud-coreans visiten aquesta població de la Costa Brava

RedaccióActualitzat

Desenes de turistes asiàtics baixen cada dia del bus regular que fa el trajecte entre Barcelona i Tossa de Mar. Són, sobretot, visitants molt joves, procedents de Corea del Sud i la Xina, que van fins a aquesta localitat de la comarca de la Selva per passar-hi un dia.

La seva principal guia turística són les xarxes socials. I un dels racons més desitjats per aquests nous turistes és el Forat del Dimoni, a la vila vella de la població. Allà s'hi formen llargues cues per poder-se fer una sessió de fotos.

L'interès dels asiàtics per Tossa de Mar va començar fa set anys, quan va esdevenir escenari d'una popular sèrie sud-coreana. Tot i que l'arribada massiva de turistes procedents d'aquest país coincideix, també, amb la gravació de diversos videoclips d'una famosa cantant sud-coreana.

L'alcalde de Tossa, Ramon Gascons, destaca les virtuts i les perspectives de futur d'aquest turisme incipient:

"El balanç és molt positiu. Entres en el sector turístic asiàtic, que és un sector molt potent, que hem d'anar treballant."

Un paisatge que combina mar i estructures medievals és, pels gestors turístics de Tossa, el reclam principal per a aquest nou turisme asiàtic.

 

ARXIVAT A:
TurismeCatalunyaCorea del Sud
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut