Pla general de la zona habilitada a Fulleda per a l'estacionament d'autocaravanes en trànsit. Imatge del 22 de maig del 2017. (Horitzontal)
Pla general de la zona habilitada a Fulleda per a l'estacionament d'autocaravanes en trànsit. Imatge del 22 de maig del 2017. (Horitzontal)

Fulleda habilita una àrea d'estacionament d'autocaravanes en trànsit darrere de les piscines municipals

ACN Fulleda.-L'Ajuntament de Fulleda (Garrigues) ha habilitat una zona per a l'aparcament d'autocaravanes en trànsit just a tocar de la zona poliesportiva, en concret darrere de les piscines municipals, amb l'objectiu d'atraure visitants a la localitat. A més de poder-hi estacionar els seus vehicles i fer-hi nit, els autocaravanistes disposaran de tot un seguit de serveis complementaris com ara preses de llum i d'aigua neta, desguassos i una zona específica per buidar les aigües negres i grises dels seus vehicles, entre altres prestacions. A l'estiu, també tindran accés als lavabos i dutxes de les piscines. Els usuaris podran fer us de l'aparcament, sota reserva prèvia, durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 euros al dia. Una de les principals prioritats de l'actual equip de govern municipal, a més d'atraure nous veïns i noves iniciatives empresarials a la població, és treballar en la promoció turística de Fulleda generant nous productes i projectes vinculats amb el desenvolupament turístic de la vila.

Els interessats en utilitzar aquesta àrea d'acollida d'autocaravanes, regulada d'acord amb la normativa establerta al respecte per part de la Generalitat, ho podran fer durant un temps màxim de 48 hores i amb un cost de 5 euros al dia. Per utilitzar la zona d'estacionament caldrà posar-se prèviament en contacte de amb l'Ajuntament de Fulleda, ja sigui per telèfon o correu electrònic, per tal de poder consultar la disponibilitat i condicions d'ús. La creació d'aquest pàrquing per a autocaravanes s'afegeix a altres accions dutes a terme recentment per part del consistori garriguenc com són la creació d'un espai d'ús públic i gratuït per fer àpats equipat amb dos espai per cuinar productes a la brasa, taules, zona de neteja i enllumenat, situat en un dels laterals exteriors de La Sala, o l'acord assolit amb una empresa de telecomunicacions per oferir als veïns interessats, 10 megues reals d'accés a internet, mitjançant la tecnologia Wimax.

Anar al contingut