Barcelona

Fuig un dels quatre ginecòlegs processats pels avortaments a les clíniques del doctor Morín

El processat ha aprofitat que des d'aquest estiu no hi havia cap mesura cautelar contra els implicats i ha fugit per evitar-se el judici d'aquest 14 de setembre. Segons informa Catalunya Ràdio, el judici es celebrarà en rebel·lia.

Catalunya RàdioActualitzat
Un dels quatre ginecòlegs processats pel cas dels avortaments a les clíniques del doctor Morín ha fugit per no afrontar el judici que comença el 14 de setembre a l'Audiència de Barcelona.

Segons informa Catalunya Ràdio, l'imputat va aprofitar que des d'aquest estiu no hi havia cap mesura cautelar contra els processats per evadir-se de la justícia. La policia va emetre fa setmanes una ordre de cerca i captura contra ell.

Fonts judicials han indicat a l'emissora que ja s'ha declarat el processat en rebel·lia perquè es pugui iniciar el judici el dia previst. Ara bé, si se'l localitza o apareix després de celebrar-se la vista s'haurà de repetir el judici.

L'Audiència de Barcelona jutjarà, doncs, a partir del 14 de setembre el ginecòleg Carlos Morín i nou col·laboradors seus acusats d'haver fet més d'un centenar d'avortaments il·legals a les seves clíniques de Barcelona. La fiscalia els sol·licita penes d'entre 50 i 300 anys de presó. Es tracta del judici més gran que s'ha fet mai per avortaments a l'estat espanyol.
Anar al contingut