La droga comissada a Alp (ACN)
La droga comissada a Alp (ACN)
Alp

Fugen per la collada de Toses llançant marihuana per la finestra i acaben detinguts

Els Mossos van perseguir els sospitosos des de Ribes de Freser fins a Alp mentre conduïen de manera temerària

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 27 i 29 anys per portar 22 quilos de marihuana al cotxe. La detenció es va produir la nit de diumenge a dilluns, després d'una persecució per la collada de Toses.

Agents dels Mossos van detectar que el vehicle circulava a gran velocitat per l'N-260 i van indicar-li que s'aturés. El cotxe va continuar la ruta i va augmentar la velocitat.

En veure que el turisme marxava per la GI-400 en direcció a La Molina, els Mossos van alertar la comissaria de la Cerdanya. Durant la fugida, el vehicle va envair en diverses ocasions el sentit contrari, cosa que va posar en perill la circulació de la resta d'usuaris.

Una patrulla que era a Alp va veure com el copilot passava al seient del darrere i llançava per la finestra unes bosses que contenien droga.

Més tard els ocupants van fugir corrent, moment en què la policia els va poder detenir. Durant l'escorcoll del turisme els agents van localitzar 380 euros en efectiu i 19 farcells de cabdells de marihuana. Sumats als que havien llençat durant la fugida i que la policia va recuperar, es van comissar fins a 21 farcells envasats al buit, amb un pes de 22 quilos.

Els homes, sense antecedents policials, van passar aquest dilluns a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Puigcerdà i han entrat a presó provisional acusats d'un delicte contra la salut pública.

 

ARXIVAT A:
DroguesMarihuanaMossos d'Esquadra
Anar al contingut