Front poc actiu amb caloreta a la costa

El sistema frontal d'avui passarà de puntetes per sobre de Catalunya. Hi haurà núvols i algunes febles precipitacions al Pirimneu de Lleida i farà sol amb una mica de caloreta a la costa. Les màximes més altes del dia superaran els 20 ºC.

Actualitzat

El seguici de sistemes frontals continua passant sobre Catalunya. Una vegada més, arribarà un front sense energia, amb la nuvolositat trencada i només amb febles precipitacions al Pirineu de Lleida. El sistema frontal arribarà dissabte, també sense gaire convicció.

A la tarda, les precipitacions guanyaran terreny pel Pirineu i arribaran fins a la Cerdanya, però sempre febles. La cota de neu se situarà per sobre dels 1.800 metres. A la resta del país, els núvols aniran desfilant d'oest a est i amb clara tendència a desaparèixer, amb l'ajuda del vent de ponent moderat que bufarà a la Catalunya central i comarques del litoral i prelitoral, amb algun cop fort a zones a dalt de les muntanyes. Les temperatures màximes pujaran una mica més i els valors més elevats del dia superaran els als 20 ºC. Al migdia farà caloreta.

I per als pròxims dies...

Fins dissabte, moment en què ens passarà un sistema frontal i tindrem un flux de vent del sud que serà fort a les cotes altes del Pirineu i que farà pujar la temperatura arreu del país. El temps serà assolellat, amb núvols acumulats al vessant sud del Pirineu. Dissabte tindrem el front, i diumenge, potser una mica més d'inestabilitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut