Durant el desallotjament es van identificar diversos clients, entre els quals Froilà, i s'ha denunciat el local per diversos delictes (EP/Francisco Guerra)

Froilà, desallotjat d'una sauna que funcionava com a after on hi havia drogues i menors

El local excedia el límit d'aforament, havia deixat entrar menors d'edat i feia una activitat diferent de la que consta a la llicència

Redacció/AgènciesActualitzat

La Policia Municipal de Madrid va desallotjar diumenge un establiment de la ciutat amb llicència de sauna que funcionava com a sala de festes i after. Ho van fer per excés d'allotjament i, en identificar els clients, van trobar-hi Felip Joan Froilà de Marichalar, net de Joan Carles I.

Els agents van intervenir diverses drogues i entre els clients hi havia menors d'edat. La batuda al local es va fer a les 8 del matí, després que la policia rebés diverses queixes pel soroll. 

Van comprovar que el local tenia un aforament permès de 99 persones, i en el moment de la batuda n'hi havia més del doble, 229

El fill de la infanta Elena estava entre els clients de la discoteca, que tenia diversos compartiments reservats per a dues persones, on se n'hi acumulaven deu o fins i tot vint.

Fa menys d'un mes, va transcendir que la seva mare l'havia enviat a viure a Abu Dhabi, on està instal·lat el rei emèrit. 

En alguns casos, consumien alcohol i fumaven amb catximba. Els agents van requisar diversos tipus d'estupefaents i també un ganivet

L'establiment del districte de Tetuán està denunciat per portar a terme una activitat diferent de la que consta a la llicència, per la presència de menors i per excés d'aforament. També s'han fet constar denúncies als clients, als quals se'ls van intervenir drogues i el ganivet.

 

ARXIVAT A:
PolicialComunitat de MadridCasa Reial espanyola
Anar al contingut