Àustria

Fritzl volia "recrear" amb la seva filla una família idèntica a la que havia tingut amb la seva dona

La policia austríaca ha revelat més detalls sobre el cas del segrest i incest de Josef Fritzl. L'home volia "recrear" amb la seva filla una família idèntica a la que havia tingut amb la seva dona. Segons ha explicat el responsable de la investigació, Franz Polzer, l'home va calcular meticulosament les violacions de la seva filla Elisabeth perquè coincidissin amb els naixements dels seus 7 fills reconeguts. Els responsables de la investigació també han indicat que el detingut alimentava els reclosos amb pastilles de vitamina D i que l'amagatall disposava de llum ultraviolada que justificaria l'aparent bon estat físic dels segrestats, malgrat que no rebien llum natural.

Actualitzat

La policia també ha revelat que Josef Fritzl va preparar l'amagatall al soterrani de casa seva l'any 1978, sis anys abans de tancar-hi la seva filla Elisabeth. En un primer moment, el cau només tenia una superfície de 35 metres quadrats, que s'haurien ampliat una vintena de metres quadrats quan la noia va tenir els primers fills fruit dels abusos del pare.

Josef Fritzl també hauria canviat el mecanisme de tancament d'aquesta estança i d'una primera porta de gran tonatge es va passar a una situació en què s'havien de superar fins a vuit portes i activar diversos dispositius electrònics. Dimecres, la jutge que porta el cas interrogarà per primer cop Josef Fritzl.

Anar al contingut