Barcelona

Franz Ferdinand actua a Barcelona per a només 1.200 persones

El grup escocès Franz Ferdinand ha actuat a Barcelona en un concert on només hi han pogut assistir 1.200 persones. El quartet de Glasgow no només ha restringit molt l'aforament, sinó que fins a l'últim moment ha mantingut en secret el lloc on es faria el concert. Finalment s'ha revelat la incògnita: s'ha fet a una nau que normalment es dedica a la restauració de vaixells. Els afortunats han pogut gaudir d'un repertori integrat per temes dels tres discos ja editats de la banda. El quart, que ha de sortir al mercat en breu, es guarda amb gran secretisme, i és que el grup ja ha explicat que no en farà cap avançament.

Actualitzat
Franz Ferdinand ha actuat aquest dijous a la nit a Barcelona per a un aforament restringit i en un lloc que s'ha mantingut en secret fins ben entrada la tarda. Només 1.200 persones han pogut gaudir d'aquest concert, organitzat per la cervesera San Miguel i que finalment s'ha fet en una nau normalment destinada a la reparació de vaixells, a mig camí entre l'hotel Vela i el World Trade Center.

La banda escocesa Franz Ferdinand va aterrar a Barcelona dimecres, en el marc d'una iniciativa que s'ha anunciat als consumidors i fans del grup com una "oportunitat única" de gaudir d'un concert molt exclusiu.

El grup, que també tocarà seguint aquest mateix model de concert a Màlaga i Sant Sebastià, ha explicat que estan contents de tocar per a poca gent. El cantant del grup, Alex Kapranos, ha afegit que "tocar a Barcelona és una experiència excel·lent" ja que els fans espanyols "són molt agraïts".

"Oferim discos, cadascun únic i diferent", ha explicat Kapranos, que ha anat a l'hotel W de Barcelona per presentar el seu concert juntament amb la resta del grup: Bob Hardy, Nick McCarthy i Paul Thomson.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut