Francisco, tècnic del Girona, creu que l'equip ha guanyat tranquil·litat
Futbol

Francisco: "Els nou punts de dotze ens permeten rebre el Cartagena amb més tranquil·litat"

Sense temps per assaborir la victòria al camp del Castelló, el Girona rep dimarts el Cartagena amb la vocació de millorar el joc ofensiu que els permeti guanyar més còmodament

Imma Casares Ferreiro

Tres dies després de jugar i guanyar al camp del Castelló, el Girona tornarà a tenir compromís de Lliga. Dimarts rebrà, a Montilivi, el Cartagena de Borja Jiménez. El Girona afronta aquest partit després de sumar la tercera victòria en les sis jornades que ha disputat. El tècnic gironí, Francisco, ha valorat el moment de l'equip:

"Hem sumat nou punts dels últims dotze; això ens permet afrontar la visita del Cartagena més tranquils. És un equip que arriba en una dinàmica molt bona i haurem de lluir la nostra millor versió per guanyar-los."

El Girona està fent un exercici de màxima eficàcia en aquest començament de Lliga. Les victòries que ha aconseguit sempre han estat per la mínima i deixant la porteria a zero. Francisco també ha opinat d'aquesta situació:

"L'afició ens vol veure guanyar d'una manera més còmoda. Demà ens toca ser més atrevits en camp contrari. El nostre objectiu és millorar el joc ofensiu però estem molt contents amb la feina que estem fent."

Respecte al fet de jugar dimarts i no dimecres, Francisco ha dit "que és cert que el partit està molt enganxat al que vam disputar dissabte però no hi ha excuses. Els que juguin demà ho faran al 100%. L'important és sentir-nos forts a nivell mental i especialment quan juguem a casa."

El tècnic andalús ha avançat que tant Samu com Aday avui s'han entrenat i que demà passaran una última prova per saber si poden entrar en la convocatòria. Pel que fa a Stuani, Francisco ha dit "que dissabte va jugar 30 minuts, va rendir a un bon nivell i per tant ja està en disposició de jugar més minuts. Ja veurem si surt com a titular o espera el seu torn a la banqueta."

 

Anar al contingut