Barcelona

Francesc Mauri preveu una revetlla sense pluja al xat del temps

Com cada dijous, molts usuaris han participat en el xat del temps en directe al 3cat24. El meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio Francesc Mauri ha fet un pronòstic per aquesta revetlla de Sant Joan: "Com a tot Catalunya, no plourà i l'ambient serà notablement fresc al Pirineu, fresc a l'interior i suau a la costa". Per la setmana que ve Mauri ha afegit que la calor serà especialment intensa.

Actualitzat
El meteoròleg de TV3 Francesc Mauri ha conversat amb els usuaris del 3cat24, al xat d'"El temps en directe". El tema central de la conversa ha estat el temps que farà aquesta nit de Sant Joan. Mauri ha fet una previsió per a la revetlla: "No plourà i l'ambient serà notablement fresc al Pirineu, fresc a l'interior i suau a la costa".

Francesc Mauri ha fet una previsió del temps a mida dels usuaris, a les portes d'un cap de setmana llarg de tres dies, ja que divendres és festiu a tot Catalunya. "Calor de ple estiu a partir de dissabte i força sol". Aquest és el pronòstic de l'home del temps pels pròxims dies.

Aquest xat és una aposta del 3cat24 per oferir nous canals de participació als lectors, perquè puguin preguntar, en directe, als professionals de diferents àmbits.

A continuació podeu llegir tota la conversa mantinguda:



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut