Una de les fotos dels sospitosos que ha publicat la policia
Una de les fotos dels sospitosos que ha publicat la policia
Brussel·les

França i Bèlgica busquen dos nous sospitosos relacionats amb els atemptats de París

Són dos homes que van passar la frontera entre Hongria i Àustria, amb identitats falses, en companyia de Salah Abdeslam

RedaccióActualitzat

França i Bèlgica busquen dos nous sospitosos relacionats amb els atemptats del 13 de novembre a París. Han detectat que van passar la frontera entre Hongria i Àustria, amb identitats belgues falses, en companyia de Salah Abdeslam, un dels instigadors dels atemptats, que continua en parador desconegut.

La Fiscalia belga ha llançat un avís de recerca en què diu que són perillosos i que probablement van armats.

 


Els investigadors han comprovat que Salah Abdeslam va entrar dues vegades a Hongria el mes de setembre. Se sap que el 9 va passar la frontera d'Hongria en companyia de dues persones amb documents d'identitat falsos a nom de Samir Bouzid i Soufiane Kayal.

El document d'identitat de Samir Bouzid es va utilitzar quatre dies després dels atemptats, el 17 de novembre, en una agència Western Union de la regió de Brussel·les, per fer una transferència de 750 euros a Hasna Ait Boulahcen, la cosina d'Abdelhamid Abaaoud, considerat el cervell dels atacs de París.

Tant Hasna Ait Boulahcen com Abdelhamid Abaaoud van morir en l'assalt de la policia francesa a l'apartament de Saint-Denis cinc dies després dels atemptats.

L'altra identitat falsa, la de Soufiane Kayal, es va fer servir per llogar una casa a Auvelais, al sud de Bèlgica, que segurament es va utilitzar com a amagatall. La policia la va escorcollar el 26 de novembre.

 

Anar al contingut