Imatge de les restes trobades de l'avió d'Egyptair sinistrat
Imatge de les restes trobades de l'avió d'Egyptair sinistrat

França confirma que s'ha detectat el senyal d'una de les caixes negres de l'avió d'EgyptAir sinistrat

L'ha rebut un vaixell francès que participa en la recerca de l'aparell, que va caure al mar Mediterrani, entre Grècia i Egipte

RedaccióActualitzat

França confirma que s'ha detectat el senyal d'una de les caixes negres de l'avió d'EgyptAir que es va estavellar el 19 de maig. El senyal l'ha rebut un vaixell francès que participa en la recerca de l'aparell, que va caure al mar Mediterrani, entre Grècia i Egipte. Hores abans, les autoritats egípcies havien suggerit que s'havia començat a rebre un avís que podria portar a l'avió sinistrat. L'avió, que feia la ruta París - el Caire, va desaparèixer dels radars poc abans d'arribar a la costa egípcia.

L'organisme francès que investiga els accidents aeris va confirmar fa deu dies que els sensors de l'aparell van llançar missatges automàtics advertint que hi havia fum a la cabina. Les autoritats no han descartat cap hipòtesi sobre els motius del sinistre.

Les tasques de recerca es desenvolupen contrarellotge perquè les dues caixes negres de l'aeronau tenen uns emissors que emeten un senyal durant uns 30 dies. Les dues caixes negres tenen informació essencial per descobrir què va passar durant el vol.

Anar al contingut