Madrid

Fraga adverteix que la decisió de Gallardón farà perdre vots

El president fundador del PP, Manuel Fraga, ha lamentat l'exclusió d'Alberto Ruiz Gallardón de les llistes en les properes eleccions generals. L'expresident gallec ha advertit que això "farà perdre molts vots". D'altra banda, el número 2 de la llista del PP a Barcelona, Jorge Fernández Díaz, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", ha assegurat que no entén l'actitud de l'alcalde de Madrid i l'ha instat a reflexionar.

Actualitzat
L'anunci de la possible retirada de la política d'Alberto Ruiz Gallardón ha originat tota mena de reaccions, també en el si del seu propi partit. Manuel Fraga ha reconegut que la decisió de deixar Gallardón tindrà conseqüències en els resultats electorals. De la mateixa manera, Fraga ha titllat de "gran encert" l'elecció de Manuel Pizarro per ocupar un lloc a la llista de Madrid i l'ha desvinculat de l'exclusió de l'alcalde.

El número 2 de la llista del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha manifestat el seu desig que Alberto Ruiz Gallardón no deixi la política, si encara creu en el projecte de Mariano Rajoy. En declaracions a Catalunya Ràdio, Fernández Díaz ha convidat l'alcalde a rumiar i reflexionar. "No tinc cap mena de dubte que el que Alberto Ruiz Gallardón vol és que Mariano Rajoy i el PP guanyin les eleccions." Aquesta actitud "no sembla la manera més adequada de contribuir a ajudar".
Anar al contingut