El cotxe de la parella desapareguda a Susqueda "no va caure per accident"

Joaquim Forn, conseller d'Interior de la Generalitat, ha explicat que la principal hipòtesi és que algú va empènyer el cotxe

RedaccióActualitzat

El cotxe de la parella de joves desapareguts que va ser trobat enfonsat al pantà de Susqueda, a la Selva, "no va caure per accident", sinó perquè "algú el va empènyer". Ho ha afirmat aquest dimecres el conseller d'Interior, Joaquim Forn, que assegura que "la investigació no descarta cap hipòtesi, inclosa la fugida voluntària dels joves".

Aquest dijous, la recerca de la parella s'ha reprès i es mantindrà sense descartar cap via de localització.

Forn ha dit que la principal evidència que hi ha ara mateix és que "algú va empènyer el cotxe cap al pantà". D'aquesta manera, el conseller ha explicat que ara mateix "s'obren moltes línies d'investigació" i "no es pot descartar res".

Els equips de rescat van recuperar aquest dimarts el cotxe de la parella, on hi van trobar la documentació i altres efectes personals. La tasca dels bombers i els Mossos continua centrant-se en la recerca subaquàtica.

El conseller ha demanat màxim respecte per la situació ja que es tracta "d'una parella de 21 i 23 anys que ara per ara no se sap en quina situació es troben".

Respecte a algunes informacions que circulaven del cas, els Mossos han aclarit que s'ha trobat una pedra al vehicle, però no se sap si ja hi era o si va caure a l'interior quan el cotxe va rodar cap a l'aigua. I també han explicat que s'ha localitzat una llibreta amb notes i reflexions de la noia.

Els Mossos publiquen una imatge de la parella

Els Mossos han fet pública aquest dimarts al vespre una imatge dels dos joves, aparentment captada per la càmera de seguretat d'una entitat bancària o establiment similar. L'han publicat a Twitter amb la petició que, si algú en té alguna referència, que els ho facin saber:

Desapareguts des de dijous

Aquest dilluns també es va trobar el caiac que pertany a la parella la família dels quals va presentar dissabte dues denúncies de desaparició a les comissaries d'Arenys de Mar i Premià de Mar, al Maresme. La pista es va perdre dijous a Susqueda, on havien explicat a les famílies que anaven a fer una activitat amb caiac.

Durant aquest dimarts, els Bombers i els Mossos mantenen el dispositiu de recerca, que se centra a la zona del pantà on va ser trobat el cotxe, tant a l'aigua com a terra.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut