L'autocar de la Guàrdia Civil, amb Forn, Rull i Turull a l'interior, arribant al centre penitenciari de Zuera (ACN)
L'autocar de la Guàrdia Civil, amb Forn, Rull i Turull a l'interior, arribant al centre penitenciari de Zuera (ACN)

Forn, Rull i Turull han passat la nit a la presó de Zuera

Avui arribaran a la presó de Lledoners i es completarà el trasllat a Catalunya dels líders independentistes en presó preventiva

RedaccióActualitzat

Els consellers de la Generalitat destituïts per l'aplicació de l'article 155 Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull han passat la nit de dimarts a dimecres al centre penitenciari de Zuera, a Saragossa. 

Seguint el mateix protocol utilitzat amb els altres líders independentistes en presó preventiva, aquest dimecres els portaran a la presó de Brians 2. Tots tres van passar la nit de dilluns a dimarts la presó de Valdemoro, a la Comunitat de Madrid, i poc abans de les deu del matí de dimarts van sortir cap a Zuera.

El mateix recorregut que Junqueras, Romeva, Sànchez i Cuixart

La setmana passada van fer aquest mateix recorregut Oriol Junqueras, Raül Romeva, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, que també van ser primer concentrats a Valdemoro, des d'on van anar a parar a Zuera i, després, a Brians 2. Des d'allà, se'ls va portar al centre penitenciari de Lledoners.

Tots tres arribaran a Brians 2 portats per la Guàrdia Civil, i allà se'n faran càrrec els Mossos d'Esquadra, que faran el trasllat fins a la presó de Lledoners. Es completarà així el trasllat dels presos independentistes a Catalunya iniciat la setmana passada.

Les dones, tracte diferenciat

A diferència dels homes, però, Carme Forcadell i Dolors Bassa van ser traslladades a la presó de Puig de les Basses, a Figueres, en un sol dia, en una conducció especial i directa. Només van fer dues parades tècniques, breus, una de les quals a la presó de Zuera.

 

 

ARXIVAT A:
Govern empresonatProcés catalàJoaquim FornJordi TurullJosep Rull
Anar al contingut