La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell
Lleida

Forcadell diu que calen uns ajuntaments sobiranistes abans de les "plebiscitàries"

La presidenta de l'ANC ha dit que ara és l'hora de sortir al carrer a explicar els beneficis de la independència

RedaccióActualitzat
Carme Forcadell ha fet el seu últim discurs com a presidenta davant l'assemblea general de l'ANC a Lleida, on ha donat les gràcies i ha destacat la feina que tots els membres de l'entitat han portat a terme durant aquests tres anys d'existència de l'ANC.

També els ha animat a continuar perquè el 27-S sigui un èxit rotund. Però abans, ha dit, fa falta guanyar les municipals perquè "si tots els ajuntaments són sobiranistes serà més fàcil arribar a una república catalana".

Carme Forcadell ha assegurat que "les eleccions del 27-S seran plebiscitàries perquè a Catalunya així ho volem". "Els catalans sabem", ha dit, "que no hi ha cap camí que no passi per la independència". Forcadell ha afegit que fa 300 anys que Catalunya està subjugada al govern espanyol i ara no es pot cometre l'error de seguir igual, s'ha de desconnectar d'una vegada per totes per aconseguir més llibertat, més democràcia i més justícia social.

La presidenta de l'ANC, que deixarà el càrrec el mes de maig però que en cap cas s'aparta del procés independentista, ha dit que ara és l'hora de sortir al carrer a explicar els beneficis de la independència.

Carme Forcadell ha recordat als presents que aquest diumenge és un dia molt significatiu perquè es compleixen 84 anys de la proclamació de la República.

Anar al contingut