Marcos Peña, president del Consell Econòmic i Social
Marcos Peña, president del Consell Econòmic i Social
Madrid

Foment tria Marcos Peña com a àrbitre per posar fi al conflicte d'Eulen

Marcos Peña, president del Consell Econòmic i Social, va mediar en un altre desacord laboral, el dels estibadors

RedaccióActualitzat

El Ministeri de Foment ja ha triat àrbitre per posar fi al conflicte a l'aeroport del Prat. Ha proposat el president del Consell Econòmic i Social, Marcos Peña, que va mediar en un altre desacord laboral, el dels estibadors.

A partir de la designació, feta aquest divendres al matí, empresa i treballadors tenen 24 hores per presentar al·legacions a aquesta proposta.

El laude d'obligat compliment per posar fi a la vaga als controls de seguretat podria estar enllestit en el termini d'una setmana. Recordem que els treballadors han suspès les aturades arran de l'atemptat a Barcelona.

Mediador amb els estibadors

Marcos Peña va ser designat mediador en la negociació entre patronal i sindicats de l'estiba sobre la reforma del sector, el mes de febrer. El 29 de juny, després de cinc mesos de conflicte, van arribar a un acord.

Marcos Peña està especialitzat en negociació col·lectiva i és llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid. Ha intervingut com a president de la comissió negociadora de convenis col·lectius de Repsol, Telefónica i Renfe, entre altres.

Anar al contingut