La Intersindical-CSC convoca vaga general
La Intersindical-CSC convoca vaga general

Foment presentarà una demanda al TSJC contra la vaga general del 8 de novembre

RedaccióActualitzat

La patronal Foment del Treball ha demanat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que declari il·legal la vaga general convocada per dimecres que ve, 8 de novembre, per la Intersindical-CSC.

En un comunicat, Foment considera que la vaga no és per motius laborals, sinó polítics. La patronal també sol·licita mesures cautelars prèvies amb l'objectiu de paralitzar l'aturada i la declaració de responsabilitat per danys i perjudicis que es puguin derivar de la vaga.

La vaga general l'ha convocada aquest migdia de divendres la Intersindical-CSC, l'endemà dels nombrosos crits de "vaga general" en les concentracions contra l'empresonament dels consellers.

Els motius, expliquen, són estrictament laborals, ja que la llei prohibeix vagues polítiques, però afegeixen que posen la convocatòria a disposició dels treballadors.

Aquest sindicat minoritari fa una crida als majoritaris a sumar-s'hi. La UGT i Comissions Obreres encara no ho han decidit, mentre que la CGT dona llibertat als afiliats per participar-hi.

ARXIVAT A:
Eleccions 21D
Anar al contingut