Un senyal que limita la velocitat a 80 km/h. (Foto: ACN)
Un senyal que limita la velocitat a 80 km/h (Foto: ACN)
Molins de Rei

Foment obliga a rebaixar la velocitat de la B-23 prevista pel Departament d'Interior

El Servei Català de Trànsit rectifica i baixa a 100 km/h la velocitat màxima del tram entre Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei. El Ministeri de Foment, titular d'aquesta via i qui decideix quina velocitat s'hi pot assolir, no ha deixat que sigui de 120 km/h. D'aquesta manera, a partir de les 22.00 hores d'aquest dilluns, els vehicles no podran circular a més de 100 Km/h a l'autopista B-23 en aquest tram, d'uns quatre quilòmetres, que passa a adaptar-se al nou mapa de velocitats aprovat pel Departament d'Interior. Tal com ha informat el SCT, a la mateixa hora es farà el canvi de senyalització de la limitació de velocitat, en el marc de la supressió de la zona 80.

Actualitzat
El tram afectat per aquesta variació de la velocitat màxima és el comprès entre les poblacions de Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei, a la B-23, on es retiraran i se substituiran un total de tretze senyals fixos. Les mesures de condicionament, previstes per les 22.00 hores d'aquest dilluns, s'iniciaran al punt quilomètric 11 de Molins de Rei.

Tant els tècnics del Servei Català de Trànsit com del Ministeri de Foment, amb el suport d'agents dels Mossos d'Esquadra, s'encarregaran de realitzar el canvi de senyalització de la limitació de velocitat.

No obstant això, des del SCT es recomana als usuaris de la via afectada que, mentre es realitzin aquests treballs, condueixin amb precaució ja que poden produir-se restriccions puntuals de carrils.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut