Madrid

Foment fixa els serveis mínims de la vaga de Ryanair el 8, el 10 i el 13 de gener

RedaccióActualitzat

El Ministeri de Foment ja ha fixat els serveis mínims per a la vaga de tripulants de cabina de Ryanair convocada els dies 8, 10 i 13 de gener.

Ryanair haurà de garantir el 35% dels vols a ciutats espanyoles amb alternatives de transport de menys de 5 hores i el 57% dels vols internacionals i a les ciutats espanyoles sense alternativa o amb alternativa superior a 5 hores.

Foment també ha decretat que l'aerolínia irlandesa haurà d'operar el 100% dels vols interiors amb destinació a les illes i tots els vols que tinguin l'hora de sortida programada fora de l'inici de la vaga i amb arribada prevista dins del període de protesta.

Aquest dijous, la reunió entre els treballadors i la direcció de Ryanair per consensuar els serveis mínims va acabar sense acord.

Els tripulants de cabina han convocat la vaga per reclamar que Ryanair accepti la llei espanyola. Acusen la companyia d'aplicar-los la llei laboral irlandesa.

Ryanair és la companyia que transporta més passatgers al mercat espanyol, amb més de 400 rutes. En la dotzena de bases que té a Espanya hi treballen uns 1.900 auxiliars de vol.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut