Ciclisme

Floyd Landis pren el liderat del Tour a Pereiro a la 15a etapa, que s'adjudica Schleck

El luxemburguès Frank Schleck, del CSC, s'ha endut el triomf en la primera etapa alpina del Tour de França, amb arribada a l'Alpe d'Huez. Schleck ha arribat en solitari al mític cim, amb deu segons de marge sobre l'italià Damiano Cunego, en la quinzena etapa del Tour, de 187 quilòmetres amb sortida a Gap. Per la seva banda, Òscar Pereiro ha perdut el liderat de la general en favor del nord-americà Floyd Landis, del Phonak. El ciclista gallec ha arribat a 2:49 de Schleck a la meta, un temps que li ha costat el mallot groc.

Actualitzat

A Alpe d'Huez, Schleck s'ha imposat en solitari amb una desena de segons d'avantatge sobre el segon classificat, l'italià Damiano Cunego, del Lampre. El primer espanyol de creuar la meta ha estat Carlos Sastre, del CSC.

Tom Boonen abandona

El belga Tom Boonen, campió del món de fons en carretera, ha abandonat el Tour de França, mentre es disputava la quinzena etapa. Boonen ha baixat de la bicicleta abans d'afrontar el coll del Lautaret, un cop superat l'Izoard, en la primera dificultat de la jornada. Fa un any, el ciclista també va plegar als Alps i enguany es retira sense haver guanyat cap etapa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut