Reial Madrid

Florentino Pérez viatjarà a Milà per desencallar el fitxatge de José Mourinho

Florentino Pérez viatjarà aquest divendres a Milà per desencallar la sortida de José Mourinho de l'Inter de Milà. Els mitjans de comunicació italians confirmen que el president del Reial Madrid s'entrevistarà amb Massimo Moratti amb l'objectiu d'arribar a un acord sobre els 16 milions d'euros de la clàusula de llibertat del tècnic portuguès. Des d'Itàlia també es diu que Mourinho no descarta presentar un recurs al TAS, el Tribunal d'Arbitratge de l'Esport, per si no hi ha un acord que li permeti convertir-se en el nou entrenador del Reial Madrid. Mourinho ha d'ocupar el lloc de Manuel Pellegrini, que ahir va formalitzar la seva marxa del Madrid. Amb una temporada més de contracte, el xilè tenia dret a cobrar-la. En total, cinc milions i mig d'euros bruts. Pellegrini, però, es va avenir a rebaixar la indemnització per passar pàgina i buscar altres reptes professionals.

Actualitzat
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, té previst viatjar avui a Milà per intentar tancar el fitxatge del tècnic portuguès José Mourinho, segons informen diversos mitjans de comunicació italians. Pérez s'entrevistarà amb el propietari i president de l'Inter, Massimo Moratti, per intentar resoldre el problema del pagament de la clàusula de rescissió de 16 milions d'euros que el club milanès exigeix per deixar lliure l'entrenador portuguès i que està retardant l'oficialitat del fitxatge.

La presència del president del club blanc a Milà és l'enèsim intent del Reial Madrid per desbloquejar la situació davant la dura posició de Moratti de no cedir respecte a la xifra de 16 milions d'euros.

D'altra banda, la premsa italiana assegura que Mourinho estaria avaluant la possibilitat de presentar el seu cas al Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) en considerar que aquest tipus de clàusula no té valor a Itàlia. Els assessors del tècnic han explicat sempre que hi havia un acord entre el club i Mourinho que preveia la seva sortida del club sense clàusules en el cas de guanyar la Lliga de Campions.

Els mitjans italians expliquen que el recurs al TAS seria l'últim intent de Mourinho si les coses es compliquen, ja que per obtenir una resposta del tribunal esportiu s'ha d'esperar prop d'un mes, cosa que retardaria encara més la signatura del seu contracte amb el Reial Madrid.

Per la seva banda, el president de l'Inter de Milà, Massimo Moratti, ha assegurat que José Mourinho és l'únic que ha espatllat la festa del triplet. En unes declaracions a la "Gazzetta dello Sport", Moratti reconeix que li estarà eternament agraït per tot el que ha fet pel club. El màxim dirigent de l'Inter ha negat, però, que li hagués promès al tècnic portuguès que l'alliberaria de la clàusula dels 16 milions d'euros si guanyava la Champions.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut