Futbol

Florentino Pérez és investit nou president del Reial Madrid

Florentino Pérez ha estat investit aquest dilluns nou president del Reial Madrid. Com que la seva va ser l'única candidatura que es presentava a les eleccions previstes pel 14 de juny, el seu nomenament ha estat immediat. Pérez torna al Madrid que ja va presidir entre l'any 2000 i el 2006, i el seu primer fitxatge ha estat el de l'entrenador Manuel Pellegrini. Ara queda per veure si la vella obsessió del Madrid, la de fitxar Cristiano Ronaldo i Kaká, finalment fructifica o es torna a convertir en fum.

Actualitzat
Florentino Perez torna després que el fracàs del seu projecte galàctic el va obligar a dimitir fa només tres anys. Pero en aquest temps, han passat quatre presidents i, per un motiu o un altre, tampoc se n'han sortit. Ara, Florentino torna com a salvador del Madrid. El primer objectiu és recuperar la il·lusió i, a partir d'aquí, mirar d'acabar amb l'hegemonia del Barça.

La primera decisió de Florentino Pérez com a nou mandatari ha estat el fitxatge de Manuel Pellegrini com a entrenador després del "no" de Mourinho, Wenger i Ancelotti. Com ja estava anunciat des de fa temps, Pérez tindrà Jorge Valdano com a director esportiu. També s'uniran al projecte vells coneguts de l'afició madridista: Zinedine Zidane com a assessor del president, Emilio Butragueño com a ambaixador institucional i Paco Buyo com a responsable del futbol base.

Kaká, primer galàctic?

El primer fitxatge que podria anunciar Florentino és Kakà. El brasiler va fer diumenge el seu últim gol amb el Milan abans d'incorporar-se a la selecció brasilera. Florentino té previst lligar el seu fitxatge i presentar-lo de forma oficial la setmana que ve. Tot i la declaració d'intencions d'espanyolitzar l'equip, la segona etapa de Florentino comença com la primera, amb un fitxatge "galàctic".

Florentino, segona part

Joan Laporta i Florentino Pérez tornaran a seure junts la temporada que ve. Caldrà veure si, aquest cop, el nou president del Madrid no repeteix l'estratègia de fitxar algun crac del Barça i del futbol mundial que, al cap i a la fi, són els que van acabar provocant la seva marxa fa tres anys.

Florentino Pérez va nomenar a dit Fernando Martín, que va començar amenaçant amb mà dura el vestidor i que va acabar sortint del Madrid per la porta del darrere tot just dos mesos després. Els seus mateixos companys de junta el van obligar a convocar eleccions, ja que no va trobar ningú que li donés suport en el seu intent de continuar en el càrrec.

Luis Gómez Montejano va presidir el Madrid de les eleccions més polèmiques que es recorden, les que va guanyar la candidatura de Ramón Calderón i Pedja Mijatovic. L'escàndol del vot per correu només va ser el preludi de la seva època en la presidència, que va tenir el plat fort en una assemblea adulterada que va acabar a crits. La dimissió de Calderón va portar l'arribada de Vicente Boluda, el president del "chorreo". L'arribada de Florentino Pérez respon ara al desig del madridisme.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut