Futbol

Julen Lopetegui: "És el dia més feliç de la meva vida"

L'exseleccionador espanyol ha assegurat visiblement emocionat que ahir va ser el dia més trist de la seva vida des de la mort de la seva mare i avui és el dia més feliç durant la seva presentació oficial com a nou entrenador del Reial Madrid

Actualitzat

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha criticat amb duresa la decisió del president de la Federació Espanyola Luis Rubiales durant la presentació oficial de Julen Lopetegui com a nou entrenador del conjunt blanc l'endemà de ser destituït com a seleccionador espanyol.

"És una absurda reacció mal entesa; és desproporcionada i injusta. No hi ha cap argument que justifiqui que Lopetegui no sigui demà a la banqueta de la selecció espanyola."

"Vam pensar que s'havia de comunicar ràpid la teva contractació, respectant les clàusules i l'acord, per evitar qualsevol rumor. Lamentem que l'acord hagi estat interpretat per alguns com una falta de lleialtat en una Espanya moderna. Vam arribar a un acord en poques hores i vam decidir fer-ho públic com a acte de transparència", ha afegit el president madridista.

En el seu torn de paraula, Lopetegui ha donat les gràcies al Reial Madrid per confiar en ell i ha assegurat visiblement emocionat que ahir va ser el dia més trist de la seva vida des de la mort de la seva mare.

"Ahir va ser el dia més trist de la meva vida des que va morir la meva mare i avui és el dia més feliç. La lleialtat és dir la veritat, i quan hi va haver alguna cosa per explicar el primer a saber-ho va ser Rubiales. Hem estat transparents i honestos."

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut