Fitch retira la "triple A" a França
Fitch retira la "triple A" a França
París

Fitch retira la "triple A" a França

L'agència qualificadora de riscos ha explicat la seva decisió per l'empitjorament de les previsions de deute, que arribarà al 96% el 2014, així com per la incertesa sobre les perspectives de creixement del país i l'impacte de la crisi de la zona euro.

Actualitzat
L'agència de qualificació creditícia Fitch ha rebaixat la qualificació de França, que passa a ser 'AA +', una esglaó per sota de la màxima qualificació de solvència (AAA), mentre que la perspectiva del ràting és, de moment, 'estable' .

L'agència qualificadora de riscos ha explicat la seva decisió per l'empitjorament de les previsions de deute, que arribarà al 96% el 2014, així com per la incertesa sobre les perspectives de creixement del país i l'impacte de la crisi de l'eurozona.

En aquest sentit, Fitch assenyala que les previsions econòmiques de França són ara substancialment pitjors a les que hi havia quan van assignar al ràting de França una perspectiva negativa, ja que la desocupació ha arribat al 10,9% i se situa en màxims de 15 anys i s'espera que l'economia es recuperi amb més lentitud del que s'havia previst.
Anar al contingut