Un voluntari de Plataforma per la Llengua, d'esquenes, davant uns edificis de Ciutat Meridiana, el 18 de maig de 2018 durant el festival '…
Un voluntari de Plataforma per la Llengua, d'esquenes, davant uns edificis de Ciutat Meridiana, el 18 de maig de 2018 durant el festival 'Fes-te Meridiana'. Pla General. (horitzontal)

Fi de festa de la campanya 'El català, llengua comuna' a Ciutat Meridiana

ACN Barcelona.-Un concert amb diversos grups com Ruc'nRoll, Mazoni, Mishima o La iaia, una mostra d'entitats i activitats infantils han posat el punt i final de la campanya 'El català, llengua comuna', impulsada per l'ONG Plataforma per la Llengua. Amb el lema 'Fes-te Meridiana' i l'objectiu de reivindicar l'ús social del català, l'escenari escollit per celebrar el final de festa ha estat el barri de Ciutat Meridiana de Barcelona, on la llengua catalana té menys implantació que a d'altres indrets de Barcelona. Des de fa un any i mig, la Plataforma per la Llengua porta a terme diverses iniciatives per arrelar-hi la el català. "Aprendre una llengua comporta un esforç, però sempre té recompensa i aportarà vivències positives", ha dit a l'ACN el president de l'entitat, Òscar Escudé.

Anar al contingut