Tenis

Ferrer i Nadal s'enfrontaran a la final del Barcelona Open Banc Sabadell

David Ferrer i Rafa Nadal han complert els pronòstics i aquest diumenge es veuran les cares en la gran final del Barcelona Open Banc Sabadell de tenis. En la primera semifinal, el tenista alacantí ha derrotat Nicolás Almagro per 6-3 i 6-4 i ha refermat el seu excel·lent estat de forma. Després de perdre la final de Montecarlo la setmana passada contra Nadal, Ferrer tindrà l'oportunitat de prendre's la revenja contra el número u del món, que en la segona semifinal tampoc ha donat cap opció a la sorpresa i s'ha desfet del croat Ivan Dodig, revelació del torneig, per 6-3 i 6-2.

Actualitzat
David Ferrer disputarà aquest diumenge la seva tercera final al Barcelona Open Banc Sabadell després de guanyar el seu compatriota Nicolás Almagro, vuitè favorit del torneig, per 6-3 i 6-4, en una hora i 36 minuts de joc. Seriós, concentrat i molt centrat en el partit des del primer punt, Ferrer ha arrencat amb un 3-0 que li ha permès gestionar el primer set amb certa comoditat. A Almagro, que potser ha sortit a la pista condicionat pel fet que mai havia guanyat davant l'alacantí en els seus sis enfrontaments precedents, li ha costat entrar en ritme i quan ho ha fet ja era massa tard per intentar remuntar el primer parcial.

Amb el 2-2 del segon set, Ferrer ha tornat a trencar el servei d'Almagro i el murcià, flamant nou "top ten" de l'ATP, ha acabat tirant la seva raqueta a terra en un gest de decepció i demostrant que és un jugador de sang calenta. Ferrer no ha perdonat i ha confirmat la seva classificació per a la gran final de diumenge, la tercera que disputarà després de perdre en les edicions del 2008 i el 2009 contra el mateix rival, Rafa Nadal.

Nadal tampoc falla

Precisament Nadal tornarà a ser el rival de l'alacantí aquest diumenge a la pista central del Reial Club de Tenis Barcelona. En una repetició de la final a Montecarlo la setmana passada, Nadal ha complert els pronòstics i s'ha desfet sense problemes del croat Ivan Dodig per 6-3 i 6-2. El número u mundial ha imposat la seva superioritat davant Dodig, gran revelació del torneig barceloní i que ocupa el número 56 del rànquing mundial, i ha sumat la seva victòria 500 al circuit de l'ATP, convertint-se en el segon tenista més jove que assoleix aquesta xifra rodona només superat per un mite com el suec Bjorn Borg. A més, el manacorí optarà a la seva sisena corona al Godó després de perdre's l'edició de l'any passat per una lesió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut