Tenis

Ferrer elimina Robredo i jugarà la final de l'Obert de València contra Almagro

David Ferrer i Nicolás Almagro jugaran aquest diumenge la final del sisè Obert de la Comunitat Valenciana. El tenista alacantí ha guanyat Tommy Robredo a la primera semifinal, tot i que el català s'ha endut el primer set (2-6, 6-2 i 6-3). Bastants menys problemes ha tingut Almagro a la segona semifinal per desfer-se del rus Evgeny Korolev, que no ha oposat gaire resistència (6-1 i 6-4). El murcià aspira al seu tercer títol consecutiu a València, mentre que Ferrer, subcampió l'any 2005, intentarà afegir-lo per primera vegada al seu palmarès.

Actualitzat

A més, Roger Federer s'ha classificat per a la final del torneig d'Estoril en eliminar l'alemany Denis Gremelmayr. El suís ha necessitat una hora i mitja i deu serveis directes per vèncer el seu rival, al qual ha hagut de remuntar el primer set (2-6, 7-5 i 6-1). És la primera final del 2008 que disputarà Federer, que no opta a cap títol des del Masters de Shanghai. El seu oponent serà el rus Nikolay Davydenko, que s'ha imposat al francès Florent Serra amb comoditat (6-2 i 6-2).

La final femenina d'Estoril la disputaran la russa Maria Kirilenko i la txeca Iveta Benesova, que mai s'han vist les cares fins ara. Kirilenko, segona favorita, va necessitar més de dues hores per desfer-se de Zakopalova per 2-6, 6-3 i 7-5; mentre que Benesova, finalista l'any 2004, només va trigar 77 minuts a guanyar Maret Ani per 6-2 i 6-1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut