Barça

Ferran Soriano anuncia que no optarà a la presidència del Barça

El president de Spanair, Ferran Soriano, ha convocat aquest dijous a la tarda els mitjans de comunicació per anunciar que no encapçalarà cap candidatura en les eleccions a la presidència del Barça. El que va ser vicepresident d'economia del Barça des del 2003 al 2008, però, no descartat donar el seu suport a algun projecte, però des d'una segona línia.

Actualitzat
Soriano es trobava en una situació difícil, ja que d'una banda vol emprendre la cursa electoral a la presidència del Barça, però de l'altra havia rebut una sèrie de pressions de la companyia on treballa, on ha trobat algun sector contrari a l'objectiu que desitjava emprendre el president de l'aerolínia.

El motiu de la crisi Laporta-Godall

Ferran Soriano ha estat al centre d'una crisi que es va desfermar al final de la setmana passada, que va esclatar dilluns i que va provocar que el president barcelonista, Joan Laporta, retirés el seu suport i confiança al seu amic i vicepresident primer del club, Alfons Godall, que tenia previst unir forces amb el president de Spanair. Inicialment, Laporta no s'oposava a aquest duo, tot i que volia que fos Godall qui liderés aquesta plataforma, cosa que l'actual vicepresident primer no va poder garantir.

Finalment, Laporta va generar una crisi al seu equip directiu que va acabar dilluns amb la retirada del seu suport a Godall per derivar-lo a l'altre vicepresident que ha impulsat una precandidatura, Jaume Ferrer.

Ferrer podria haver comunicat a Laporta que està disposat a comptar amb Soriano per a la campanya electoral que s'acabarà amb l'elecció del president el 13 de juny, posició que el president no ha contradit, ja que Ferrer serà el candidat indiscutible d'aquesta opció.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut