Ferran Adrià o el llegat d'El Bulli, a "El divan"

Una entrevista divertida amb un cuiner innovador, inquiet i imprevisible
Ferran Adrià o el llegat d'El Bulli, a "El divan"
Diumenge, a les 22.55, a TV3

Ferran Adrià o el llegat d'El Bulli, a "El divan"

Una entrevista divertida amb un cuiner innovador, inquiet i imprevisible
Actualitzat

Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962), considerat durant anys el millor cuiner del món, és també conferenciant internacional i impulsor d'El Bulli Foundation, fundació privada que promou la creativitat i la innovació a partir del llegat del restaurant El Bulli. Adrià és també president del consell assessor de la Fundació Alícia, dedicada a la difusió i la recerca d'hàbits saludables en alimentació.

Qui volia ser Ferran Adrià quan era jove? Ho descobrirem en aquesta entrevista a "El divan" de Sílvia Cóppulo, on Adrià explica també per què fa servir sempre llapis per prendre notes i fa una lliçó pràctica de com s'ha de menjar el pernil... Amb pa amb tomàquet?

En aquest article de Sílvia Cóppulo, la periodista ens avança més titulars de l'entrevista amb Adrià, com la sorprenent afirmació del cuiner: "A mi no m'agradava cuinar".

Al llarg de tota la temporada passaran per "El divan" protagonistes de la vida política, cultural, social i econòmica de l'àmbit català. Un elenc divers i equilibrat que integra persones de tots els àmbits i opinions. Durant les converses s'introdueixen imatges extretes dels arxius personals i familiars de l'entrevistat o entrevistada, així com fragments d'arxius de notícies vinculades amb la conversa. També músiques que han marcat la vida dels entrevistats i que conviden a la reflexió.

"El divan" s'emet els diumenges a TV3, a les 22.55.

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut