Fórmula 1

Fernando Alonso i Ferrari volen que Hockenheim sigui un punt d'inflexió i així poder lluitar pel Mundial

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi d'Alemanya de Fórmula 1 al circuit de Hockenheim, que, com sempre, transmetrà TV3. És l'onzena prova de les 19 de què consta el Mundial. Això vol dir que per a Fernando Alonso cada vegada queda menys marge per intentar lluitar pel títol. El pilot asturià ha d'aconseguir que Lewis Hamilton no se li escapi encara més per poder optar a guanyar el seu tercer campionat del món.

Actualitzat
Schumacher i els seus fans

L'estimen igual, però cada cop són menys els que esperen Schumacher per treure'n un autògraf. La fluixa temporada del seu retorn en té la culpa. Això sí, els incondicionals no fallen mai. És el cas de Reiner Ferling, president d'un club de fans, que no ha tingut cap problema a confeccionar amb el platejat de Mercedes una indumentària ben semblant a la que portava Schumi quan corria amb Ferrari. Tot un manetes, sens dubte.

Màxima pressió per a Ferrari

Alonso arriba a Hockenheim a la recerca del cap de setmana perfecte. El cotxe és competitiu, però a les últimes curses sempre ha passat alguna cosa que ha malmès les esperances de l'asturià. Hamilton, el líder, li treu 47 punts, de manera que ni ell es pot permetre errades de pilotatge ni Ferrari errors d'estratègia. Màxima pressió per a l'escuderia que comanda Stefano Domenicali.

Aquest és un gran premi especial per a Jaume Alguersuari. El seu equip, Toro Rosso, l'acaba de confirmar per a l'any que ve. Una bona notícia per celebrar, dilluns, el primer aniversari des que va debutar a la Fórmula 1. Pedro Martínez de la Rosa també confia a seguir a la graella l'any que ve. Puntuar a Hockenheim seria una bona manera de començar a convèncer els responsables de Sauber.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut