Barcelona

Fernández Díaz assegura que Catalunya tindrà un nou model de finançament si guanya Rajoy

L'alcaldable del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio" que si el líder dels populars, Mariano Rajoy, guanya les eleccions generals de l'any que ve, Catalunya tindrà un nou model de finançament que serà millor que el d'ara.

Actualitzat
El candidat del PPC a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat a "El matí de Catalunya Ràdio que Catalunya tindrà un nou model de finançament que serà millor que l'actual si el líder popular, Mariano Rajoy, guanya les eleccions generals de l'any que ve.

L'alcaldable popular ha explicat que si el PP aconsegueix desbancar el PSOE a les generals, invertirà la situació actual de crisi fent créixer l'economia. D'aquesta manera, ha dit, serà possible dotar Catalunya d'un nou model de finançament. "Catalunya tindrà més ingressos si té un bon govern a Espanya", ha dit Fernández Díaz, referint-se naturalment al PP.

L'acampada dels indignats

Alberto Fernández Díaz també ha valorat l'acampada de centenars de persones a plaça Catalunya de Barcelona en protesta per l'actual situació econòmica i social al país. El candidat del PPC al consistori barceloní ha dit que si ell fos alcalde també els deixaria expressar-se però que caldira veure "fins on deriva aquest moviment". L'alcaldable ha parlat de l'acampada com "una expressió amb respecte i civisme".
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut