Imatge d'arxiu d'un tren Euromed
Imatge d'arxiu d'un tren Euromed
Cambrils

Ferides lleus dues persones a l'estació de Cambrils pel pas d'un tren

Era un Euromed que ha passat a gran velocitat, i el rebuf ha fet caure dos germans d'edat avançada

RedaccióActualitzat

Dues persones d'edat avançada que eren a l'andana de l'estació de ferrocarril de Cambrils han resultat ferides lleus aquest dimarts quan han caigut a la mateixa andana a causa del pas d'un tren. Ha passat a dos quarts de dotze del matí, quan l'Euromed Barcelona-Alacant ha passat a gran velocitat per l'estació.

Les dues persones, un home i una dona d'uns 80 anys, germans i amb problemes de sordera, no han sentit l'advertència que passava el tren, s'han quedat massa a la vora de l'andana, i quan ha passat el tren a gran velocitat, el rebuf creat els ha xuclat i els ha fet caure a terra.

Els dos ferits els han portat de seguida a l'Hospital de Sant Joan de Reus, on els han tractat. La dona ha patit cops al cap i en un braç, i el germà també al cap.

El maquinista del tren, a pesar de la velocitat, ho ha vist, ha parat el tren i ha avisat. L'incident ha endarrerit gairebé una hora l'Euromed i també un altre tren que circulava en sentit contrari. Segons Renfe, però, ja s'ha restablert la normalitat del servei.

Anar al contingut