Barcelona

Fèlix Riera, nomenat director del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio

La CCMA completa la renovació de la direcció executiva nomenant Fèlix Riera director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu director d'Estratègia i Marca i ratificant Teresa Farré com a directora de Gestió i Recursos.

RedaccióActualitzat
Amb aquests nomenaments, la Corporació tanca la composició de la nova direcció executiva i redueix un terç l'estructura anterior.

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha completat avui la renovació de la direcció executiva amb l'aprovació de tres nomenaments. Fèlix Riera i Prado ha estat nomenat director del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio, Ramon Mateu i Llevadot ha estat designat director d'Estratègia i Marca de la CCMA i assumirà l'elaboració tècnica del contracte-programa, i Teresa Farré i Lladó ha estat ratificada com a directora de Gestió i Recursos del grup.

Amb aquests nomenaments, que s'han aprovat sense cap vot en contra i a proposta del president del Consell, Brauli Duart, la Corporació tanca la composició del nou equip directiu i redueix un terç els càrrecs de l'estructura anterior.

Fèlix Riera i Prado (Barcelona, 1964) dirigia des del gener del 2011 l'Institut Català d'Empreses Culturals. Anteriorment havia estat membre del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la CCMA i del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. També havia ocupat la direcció editorial de Grup 62 i de L'Esfera dels Llibres. Membre fundador de Barcelona Audiovisual, va ser vicepresident de la Federació d'Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols (FAPAE) i ha produït pel·lícules com "Tot verí" i "El far", i sèries de televisió per a TVE i TV3 com ara "Homenots", "Cròniques de la veritat oculta", "Être Dieu" i "Mediterrània". Riera va fundar el diari digital "El Singular digital". Ha estat professor de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.

Ramon Mateu i Llevadot (Barcelona, 1958) ha estat director del Grup d'Emissores Catalunya Ràdio des del juny del 2009 i director general de la CCMA des del setembre del 2010. Havia estat delegat del Grup Antena 3 a Catalunya i director general de Nous Projectes d'Uniprex, empresa d'Antena 3 que gestiona les cadenes radiofòniques Onda Cero i Europa FM, a la qual es va incorporar l'any 2003 com a director general. Abans havia ocupat la direcció de l'àrea de Mitjans de Planeta i havia estat conseller delegat d'Unión Ibérica de Radio. Entre 1997 i 1998 va ser subdirector del Centre de Producció de TVE a Catalunya i entre 1996 i 1997, director de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya. Anteriorment havia estat director d'Informatius d'Onda Cero a Catalunya. Mateu havia estat vicepresident de l'Associació Espanyola de Ràdio Comercial i secretari general de l'Associació Catalana de Ràdio Privada.

Teresa Farré i Lladó (el Vilosell, les Garrigues, 1964) és directora de Gestió i Recursos de la CCMA des del maig del 2008. Després de treballar com a auditora, es va incorporar a Televisió de Catalunya el 1990 com a adjunta al cap d'Administració. El 2002 va ser nomenada directora de l'àrea i va entrar a formar part del Comitè de Direcció de la televisió. El 2005 va ser designada directora financera corporativa.




VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut