Pla obert de la reunió del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, celebrada el 19 de juny del 2019. (Horitzontal)
Pla obert de la reunió del PSC de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, celebrada el 19 de juny del 2019. (Horitzontal)

Fèlix Larrosa, Agustí Jiménez i Amador Marqués seran els representants del PSC i UA a la Diputació de Lleida

ACN Lleida.-L'exalcalde de Lleida i regidor a la Paeria, Fèlix Larrosa, i l'alcalde de Torre-serona (Segrià), Agustí Jiménez, seran els diputats del PSC a la Diputació de Lleida, a més de l'alcalde de Bossòst (Val d'Aran), Amador Marqués, que ho serà en representació d'Unitat d'Aran (UA). El PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran ha escollit els seus representants a la diputació, així com les persones que representaran la formació als consells comarcals lleidatans on serà present. El primer secretari de la Federació del PSC de Lleida, Pirineu i Aran, Òscar Ordeig, ha demanar als regidors socialistes "la màxima col·laboració per coordinar accions al conjunt del territori" i ha apuntat que la formació "està estudiant diferents propostes de pactes a ajuntaments i consells comarcals".

Carlota Valls (la Seu d'Urgell), Antoni Mas (Peramola), Jordi Vila (Oliana) i Jordi Nadal (Alàs i Cerc), seran els representants del PSC al Consell Comarcal de l'Alt Urgell; Juan Rodríguez i Antonio Torres, ambdós regidors del Pont de Suert, seran consellers comarcals a l'Alta Ribagorça; l'exalcalde d'Arbeca, Joan Simó, a les Garrigues, mentre Jordi Manzeneque (Menàrguens), serà el representant socialista a la Noguera. Francesc Borrell (Salàs de Pallars), Jaume Catalan (Tremp), Antoni Toló (Senterada), Alba Moré (Tremp) i Carles Boix (la Pobla de Segur), representaran el PSC al Consell Comarcal del Pallars Jussà; Raimond Fusté (Cervera), al de la Segarra; Silveri Caro, al de l'Urgell, i al Consell del Segrià el PSC estarà representat per Núria Esteve (Sarroca de Lleida), Montse Segon (Torres de Segre), Kléber Esteve (Alfarràs), Sebastià Ribes (Alcoletge), Joan Queralt (Lleida) i Josep Maria Vilalta (Puigverd de Lleida).Durant la trobada, els regidors lleidatans del PSC han posat en valor que, "malgrat la incertesa i la tensió política del moment", el partit "ha aconseguit augmentar el número de grups municipals, el que suposa una major representació a la demarcació".

Anar al contingut